Logo's-4
Logo's-5
Logo's-6
Logo's-7
Logo's-9
certificaatpassiev
Logos
Schermafbeelding 2018-11-12 om 13.50.15
certificaat

Certificaten

Bos kwaliteit is gegarandeerde kwaliteit
Onze houten KVT producten worden geleverd onder KOMO productcertificaat, dit voor zowel de gevelelementen als de HSB spouwbladen. Ook onze ronde kozijnen, eventueel met tuimelraam, worden met een KOMO productcertificaat geleverd. Zodoende kunnen wij onze KVT producten leveren met 10 jaar verzekerde SGT garanties.

Stichting Garantiefonds
Deze certificering garandeert de 10-jarige garantie van uw kozijnen. U bent hierdoor verzekerd voor de complete garantietermijn.

KOMO Instandhoudingstechnologie
Voor restauratieprojecten zijn wij in het bezit van het KOMO procescertificaat instandhoudingstechnologie volgens de BRL 5020. Dit geeft de garantie voor de opdrachtgever dat de werkzaamheden aan monumentale gebouwen volgens strikte procedures verloopt die in eerste instantie erop gericht zijn om het monument een monument te laten blijven.

Hofleverancier
Timmerfabriek Gebrs Bos b.v. is tevens in het bezit van het Koninklijk predicaat Hofleverancier. Een predicaat dat men ontvangt bij een 100 jarig jubileum en goed ondernemerschap.

ISO 9001
Als extra waarborg voor constante kwaliteit werken we met en volgens het ISO 9001 certificaat. Onze werkprocessen zijn d.m.v. procedures vastgelegd en tevens is continue verbeteren één van de belangrijkste items van ISO 9001.