sbb-beeldmerk
certificaat1_1
certificaat2_1

Scholing

Wij investeren continu in cursussen en opleidingen. Nog niet zo lang geleden werden we zelfs genomineerd voor de titels ‘Beste Leerbedrijf’ en ‘Beste Leermeester’. Gezien de geringe aanwas van jonge mensen hebben wij samen met andere bedrijven het initiatief genomen tot een tweetal opleidingspools. Een daarvan heet ‘Samenwerkingsverband timmerindustrie’ (ism ROC Nieuwegein) en is een initiatief met een twintigtal andere timmerbedrijven. Het samenwerkingsverband neemt jonge mensen aan die interesse hebben in het timmervak.
Deze enthousiastelingen worden vanuit de pool steeds een paar maanden te werk gesteld bij één van de samenwerkende bedrijven.
Na verloop van tijd, zeg 2 jaar, hebben deze krullenjongens bij veel verschillende bedrijven ervaringen en indrukken opgedaan en kiezen ze voor één vast bedrijf om permanent te gaan werken. Het tweede samenwerkingsverband is samen met ruim twintig bedrijven in de meubelindustrie, in nauwe samenwerking met het Hout-en Meubileringscollege in Rotterdam.

sbb-beeldmerk
certificaat1_1
certificaat2_1

Referenties

Bos werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Om u daarvan een indruk te geven hebben wij de meest memorabele
werken vanaf 1965 voor u op een rijtje gezet.

Bekijk hier onze brochure! >>

Onze referenties >>

Contact

Timmerfabriek Gebrs Bos BV
Zuidzijde 152, Goudriaan
Postbus 4, 2977 ZG Goudriaan
Tel. 0183 - 583 583
E-mail (algemeen) info@tifabos.nl
E-mail (prijsaanvragen) calculatie@tifabos.nl

Routebeschrijving >>